Heineken Rugnummer-shirt EK 2012 verkrijgbaar 500.000 shirtjes

Heb jij al zo’n Heineken Shirt? Het biermerk Heineken introduceert Heineken oranje Rugnummers shirts met elk een uniek nummer.
Een zeer leuke actie waarbij iedereen bij de aankoop van een kratje Heineken bier, het speciale EK 2012 rugnummer-shirt met een uniek nummer krijgt.
Je kan dit nummer bij facebook.com/Heineken koppelen aan je persoonlijke Facebookprofiel. Zo heb je dagelijks een mogelijkheid om kaarten voor EK wedstrijden van Oranje te winnen, als je als Oranje-fans je foto of video uploadt van de actie. Het Heineken Rugnummer-shirt is in mei in de supermarkten te verkrijgen bij aanschaf van een krat Heineken bier voorzien van de actiecover.
Het Heineken shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is mooi afgewerkt met oog voor details. Waaronder een QR-code aan de binnenzijde, De Oranjeleeuw in het embleem voor op de borst en in het boord de tekst uit het eerste couplet van het Wilhelmus: ‘Een prinse van Oranje ben ik, vrij onverveerd.’
"Als sponsor van het Nederlands elftal wil Heineken graag laten zien dat Nederland echt als één team achter Oranje staat.
Met het Rugnummer-shirt en de bijbehorende actie willen we de verbondenheid van de Oranje-fans benadrukken; samen zijn we één groot team met als doel de EK-titel”, vertelt Heineken Marketing Manager Ralph Rijks.

 

Gezocht/aangeboden Heineken shirt

Er zijn diverse plaatsen op het internet waar je shirts kan verkopen, vooral als je een mooi nummer hebt. Je kan ook op zoek gaan naar een nummer dat bij jou past, b.v. een geboortedatum, telefoonnummer enz.

Heineken Commercials EK 2012

1. Heineken Rugnummers - Commercial

2. Heineken Rugnummers - Hoe het werkt

 

Deze website is geen onderdeel van Heineken

Menu

Nederlands elftal shirt Voetbalshirts aanbieding Voetbalshirts kopen

www.mooishirt.nl
tshirtinlijsten.nl
www.polo-shirt.be
www.buurtshirt.nl
www.equalizer-shirt.nl
www.flirttshirt.nl
www.jurken.info
www.kledingentextiel.nl
www.m-shirts.nl
www.mcshirts.nl www.zhirts.nl www.shirtsontwerpen.nl multishirt.nl

 


 


Copyright © goedkoopstevoetbalshirts.nl - Hosting by Intrest Nederland
Deze site is onderdeel van het netwerk van AHB / art3000
Andere sites van AHB: lijstenmakerij-lijstenmaker.nlmooishirt.nl - polo-shirt.be - buurtshirt.nl - equalizer-shirt.nl - flirttshirt.nl - m-shirts.nl - mcshirts.nl - multishirt.nl - zhirts.nl - tshirtinlijsten.nl - tshirt-inlijsten.nl - printen op doek